De juiste kleuren laten je stralen! Deze kleuren laten onze persoonlijkheid volledig tot hun recht komen. Met de juiste kleuren vallen mindere eigenschappen zoals rimpels, vlekjes op de huid, vaalheid, wallen onder de ogen,… amper nog op.

Tijdens een intensieve sessie van 1,5 uur geeft ik, gediplomeerde kleurenconsulent Ilse Van der Schraelen, tevens kristaltherapeut, je deskundig kleuradvies voor je kleding en passende accessoires. Als docent kleurenconsulent bij www.ondernemersschool.be sta ik garant voor deskundig advies.

 

Ik ben gediplomeerde kleurenconsulent en tevens kristaltherapeut en geef je deskundig kleuradvies voor je kleding en passende accessoires.

Als docent kleurenconsulent bij www.ondernemersschool.be sta ik garant voor deskundig advies.

  • Je ontvangt na de sessie een persoonlijk verslag zodat je na de kleuranalyse zelfstandig kunt winkelen.
  • Bovendien geef ik je naast kleuradvies ook tips voor je verdere garderobeplanning. Welke kledingstukken kan je nog hergebruiken? Hoe schakel je stapsgewijs over naar een garderobe met kleurencombinaties die perfect bij je passen?
  • Als kleurenconsulent adviseren ik je ook over make-up: welke oogschaduw, blush of foundation?
  • Welke accessoires passen het best bij je haarkleur: goud of zilver?
  • Welke kleurcontrasten werken bij je kleurtype?

Op weg naar succes

Voor mij gaat kleuradvies veel verder dan het selecteren van passende kleurcombinaties. Als kleurenconsulent begeleid ik je in jouw tocht naar succes. Niet voor niets geldt het spreekwoord: ‘de kleren maken de man’. Of de vrouw, natuurlijk.

Met de juiste kleding versterk je jouw uitstraling en vergroot je je carrièrekansen. Dress for succes! Onderschat nooit het belang van een eerste indruk. Met de juiste kleurencombinaties straal je vertrouwen uit en overtuig je mensen. Zo zoek ik samen met jouw naar de uitstraling die je beoogt en geef ik je hiervoor gericht de nodige kledingtips.

 

Nog een stap verder?

Het uitvoeren van een kleuranalyse en het geven van kleuradvies is een eerste stap in een breed gamma aan mogelijkheden om je te ondersteunen in je zoektocht naar succes. Zo kan je aanvullend bij mij terecht voor stijladviesimagoadvieslichaamstaalexpertise en business success coaching.

 

Interesse in kleuradvies? Contacteer me vandaag nog via info@ilsevanderschraelen.be

© 2019 - 2022 Hoe je omzet verdubbelen binnen 6 weken zonder harder te werken? | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel